478 پین دارن و برای پردازندههای Pentium 4 طراحی شدن، مادربردهای سوکت 478 با اسم سوکت N هم شناخته میشن. همچنین از پکیج PGA پشتیبانی میکنن و سرعت باس اونا بین 100 تا 200 مگاهرتزه. این سوکت CPU با پردازندههای Intel Core 2 Dou، Intel Core 2 Quad و Intel Xeon سازگارن. پردازندههای Durons و AMD برای مادربردهای سوکت A طراحی شدن و سرعت باس اونها بین 100 تا 200 مگاهرتزه. این نوع مادربرد 462 پین پردازنده دارن و از پکیجینگ PGA هم پشتیبانی میکنن. مادربردهای ATX میتونن تا چند سال ارتقای سخت افزارتون رو پشتیبانی کنن.
مادربرد MSI PRO B660M-A WIFI DDR4
مادربرد، کیس و منبع تغذیه باید با هم سازگار باشند تا به درستی کنند. بعد از سوار شدن قطعات سخت افزاری روی مادربرد و اتصال آن به برق مورد نیازش، مادربرد بخش های مختلف را به هم متصل کرده و در کنار این که وظیفه انتقال برق به قطعات مختلف را بر عهده دارد، انتقال اطلاعات بین این قطعات را نیز انجام می دهد. یک میانافزار (بین نرمافزار و سختافزار) است که پس از روشن شدن سیستم، تمامی پارامترهای سیستم مانند حجم حافظۀ رم، فرکانس پردازنده، ولتاژها و … میتوان گفت که رابط بایوس مانند روح یک سیستم رایانهای است و بدون آن هیچ فعالیتی در سیستم امکانپذیر نخواهد بود.
مادربرد ایسوس مدل PRIME Z490-P
برای اتصال، تامین انرژی الکتریکی و کنترل سرعت فنهای خنککننده مورد استفاده قرار میگیرند. کانکتورهای 3پین دارای ولتاژ ثابت بوده و امکان تغییر و کنترل سرعت فن را ندارند اما کانکتورهای 4پین با ارائه سیگنالهای کنترلی PWM این امکان را دارند که سرعت یک یا چند فن خنک کننده را در یک بازۀ مشخص که به مدل فن مربوط میشود تغییر مجله خبری ایسر بدهند. یک درگاه ارتباطی بسیار سریع است که برای اتصال تجهیزات با پهنای باند بالا مورد استفاده قرار میگیرد. LGA 775 در میان دیگران شناسایی کنید، این می تواند به شما در شناسایی پردازنده مناسب در سوکت کمک کند. اینهمه سایت، برو یه جا دیگه، به جرئت میتونم بگم تا حالا سایتی ندیدم که مدیرش اینجوری جواب کاربرا رو بده.
http://1makeup.ir
از طرفی میتوان مادربورد را به عنوان اصلیترین قطعۀ یک سیستم کامپیوتری معرفی کرد زیرا بدون وجود آن، هیچ یک از قطعات سیستم، قادر به فعالیت نخواهند بود. به عنوان مثال برای خرید پردازنده (سی پی یو) که نقش مغز متفکر سیستم را به عهده دارد، به صورت مستقیم به مادربرد بستگی دارد. ارتباط با بخش منبع تغذیه و ارائه توان الکتریکی لازم برای بخشهای مختلف سیستم، یکی دیگر از وظایف اصلی مادربرد محسوب میشود. چیپست، مهمترین بخش از یک مادربرد است که به شکل یک مرکز ارتباطی عمل میکند و وظیفهی مدیریت و هماهنگی قسمتهای مختلف مادربرد و سایر قطعات سیستم را بر عهده دارد. اگر برای رایانه خود مادربردی انتخاب کرده اید کارت گرافیکی خریداری کنید که مجهز به کارت گرافیک آن برد نباشد، به دلیل اینکه این مادربرد ها گران قیمت هستند و پرداخت هزینه اضافی به دلیل اینکه از آن استفاده نمی کنید، توجیهی ندارد.
- بله این مادربوردها از نسل سیزدهم پردازندههای core i اینتل هم پشتیبانی میکنند.
- شاید کار این باتری را کوچک بدانید اما همین باتری کوچک به شما در داشتن درست زمان و تاریخ و عملیاتهای وابسته به زمان کمک بزرگی میکند.
- سه مدل پرفروش با كيفيت مادربرد ایسوس، با نامهاي PRIME H310-PLUS LGA 1151 Motherboard و PRIME H310M-K R2.0 LGA 1151 Motherboard و PRIME H310M-C/PS R2.0 LGA 1151 Motherboard هستند.
- مادربرد های ATX در کمترین حالت، تا 32 گیگابایت رم را ساپورت می کنند و مدل های بهتری نیز دارند.
رتبۀ دوم در لیست ۱۰ سازندۀ برتر مادربرد، برند MSI است که با نام Micro-Star International نیز شناخته میشود. این برند مادربرد در سال گذشته ۴ میلیارد دلار درآمد داشت که آن را به یکی از برترین شرکتهای تولید مادربرد از نظر میزان فروش تبدیل کرد. اما پس از مدتی از ورود AT به بازار در بردهای اصلی، یک سوکت خاص متناسب با نوع پردازنده های قابل نصب، روی برد اصلی قرار گرفت و نصب پردازنده به وسیلهی کاربر نیز امکانپذیر شد. چون چیپست ارتباط بین پردازنده و دیگر دستگاههای روی سیستم را سادهتر میکند، چیپهای درون آن تقریباً در وسط مادربرد قرار میگیرند. بسیاری از چیپستهای امروزی به صورت دو چیپ اصلی با نامها پل شمالی و پل جنوبی (Southbridge و Northbridge) ساخته میشوند. به عنوان پنل خروجی مادربرد در نظر گرفته میشود و شامل پورتهای USB، کانکتورهای صوتی، پورت LAN و سایر خروجیهای سیستم میشود و از نظر جایگاه در قسمت پشت کیس قرار میگیرد.