بیشتر اوقات دی اکسید تیتانیوم را با برچسب سفید تیتانیوم در بازار ارائه می شود. ارزان تر بودن این مواد به دلیل واکنش های شیمیایی نسبتا ساده ای است که برای تولید آنها لازم است. دی اکسید تیتانیوم یکی از پرکاربردترین رنگدانه های معدنی است. این رنگدانه سفید مات در قرن بیستم توسعه یافت و به دلیل کیفیت رنگ عالی، قدرت پوشش بالا، طبیعت غیر سمی و هزینه مناسب بسیار محبوب است. تولید رنگدانه های معدنی، در مقادیر زیاد برای استفاده در صنایع مختلف، ارزان تر است. برخی از این مواد برای سلامتی انسان نیز خطرناک هستند، مانند رنگدانه های حاوی سرب. امروزه بیشتر از آن به عنوان راهی برای کاهش کدورت و روشن شدن رنگ های دیگر استفاده می شود. رنگدانه های معدنی به دلیل داشتن نمک های سربی در ترکیبات خود، برای محیط زیست مضر هستند. رنگدانه های سفید کننده معمولا در صنعت برای بهبود خواص رنگ ها و در عین حال پایین نگه داشتن هزینه ها استفاده می شوند.
اما این نوع براق کننده برنز بدن، پوست را خوش رنگ و درخشانتر از معمول میکند. نحوه استقاده از بادی شیمر چگونه است؟ ممکن است برایتان سوال شود که نحوه استفاده از بادی شیمر چگونه است؟ این نوع براق کننده بدن مناسب آرایش صورت است. بنابراین از براق کننده بدن میتوانید به عنوان هایلاتر صورت نیز استفاده کنید. لوسیون براق کننده بدن یک انتخاب مناسب برای فصل پاییز، زمستان و حتی بهار است که به پوست جلوه زیبا و چشمگیری میبخشد. براق کننده بیرنگ بدن مناسب افرادی است که میخواهند بیآنکه رنگ پوستشان تیرهتر یا روشنتر شود، درخشش پوست بدنشان را بیشتر کنند. رنگ براق کننده بدن به دو دسته بیرنگ و برنز تقسیم میشود. روغن برنزر اکلیلی بدن یک انتخاب مناسب برای تابستان خواهد بود. توصیه میکنیم پیش از خرید براق کننده بدن، با رنگ بندی بادی شیمر بیشتر آشنا شوید. معمولا از شیمر بدن رنگی برای آرایش صورت استفاده نمیکنند. دسته دوم، برنزر بدن است.
در اینجا بیشتر به بررسی وب سایت وب سایت تاک.
موارد استعمال عمده پیگمانها در لاکها ، رنگهای روغنی ، ورنیها ، رنگهای سلولزی ، رنگهای پلاستیکی ، مرکبهای چاپ و رنگرزی کاغذ و تاسیسات آهنی میباشد. بعضی از جدیدترین رنگدانهها ساختمان آلی فلزی دارند. رنگدانههای معدنی طبیعی که هنوز اهمیت دارند، از خانواده اکسید آهن میباشند که عبارتند از: گل اخرا ، گل ماشی (خاک سرخ) ، اخرای زرد ، اکسیدهای آهن قرمز زرد و سیاه. بیشتر رنگدانههای آلی ، مواد شیمیایی آلی هستند که روی یک هسته معدنی هیدروکسید آلومینیوم رسوب داده شدهاند. در شرایط عادی آسیبی به پوست نمی رساند. ظاهراً از نظر شیمیایی با نمونه طبیعی یکسان است، ولی اغلب خواص متفاوتی دارد و معمولاً به خاطر شکل بلوری مطلوبتر ، خلوص بیشتر و دانهبندی مطلوبتر ، مرغوبتر از نوع طبیعی می باشد. رنگدانههای آلی ، به صورتی که امروزه در صنعت استفاده میشوند، در طبیعت یافت نمیشوند و تقریباً همه آنها سنتزی میباشند. امروزه رنگدانههای آلی به مراتب بیشتر از رنگدانههای معدنی میباشند. صنایع پوششی عمدهترین موارد استعمال پیگمانها میباشد. امروزه پوشش سطح وسایل فلزی و چوبی بناها ، وسایل نقلیه و … در محیط خشک و به دور از تابش مستقیم خورشید نگهداری شود. اهمیت فراوانی دارد زیرا این وسایل توسط رنگ از عوامل مختلف مثل هوا ، رطوبت و ترکیبات شیمیایی محافظت میشوند. در رنگ زدن اشیا به زیباتر شدن آنها کمک میکند. در محیط سرپوشیده خنک ، به دور از رطوبت و در بسته بندي اوليه تا 12 ماه قابل استفاده ميباشد . رنگدانه ها ، در کیسه های 25 یا 50کیلوگرمی عرضه می گردد. رنگ دانه ها ماده ای کم ضرر می باشد. فتالوسیانینها را از فتالیک و اوره سنتز میکنند.
اما شکل کریستالی بهتر و خلوص بیشتر رنگدانه های شیمیایی باعث برتری این نوع رنگدانه ها نسبت به رنگدانه های طبیعی می شود. در حال حاضر ، رنگدانه های آلی به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرند و از رنگدانه های معدنی بیشتری استفاده می شود. رنگدانه های مصنوعی شباهت زیادی به رنگدانه های طبیعی دارند و از نظر شیمیایی مشابه آنها هستند. رنگدانه های آلی از روشنایی قابل توجهی برخوردار هستند و می توان از آنها برای تولید رنگ های روشن استفاده کرد. مقاومت در برابر خوردگی: رنگدانه های معدنی مقاومت بسیار بالاتری در برابر خوردگی دارند. البته رنگدانه های معدنی نسبت به رنگدانه های آلی در برابر تابش ، گرما و خوردگی مقاومت بیشتری دارند. در واقع ، همه رنگدانه های معدنی خاصیت ضد خوردگی دارند ، اما رنگدانه های آلی این ویژگی را ندارند. در آزمایشگاه های صنعتی با ترکیب سایر مواد معدنی می توان این نوع رنگدانه ها را تولید کرد.
این روش شباهت زیادی به استنسیل دارد که در بالا توضیح داده شد با این تفاوت که بیشتر یک کار هنری است تا یک روش چاپ . سپس مهر ها به رنگ آغشته میشود و بر روی پارچه میخورد. در این روش از یک تفنگ اسپری برای پاشیدن رنگ از روی شابلن استفاده میشود. شابلون ها از جنس فلز، چوب، کاغذ و یا پلاستیک هستند. همانطور که از اسمش پیداست، از اسپری کردن کنترل شده استفاده میشود. در این روش از چوب و با مواد دیگر به وسیله کنده کاری مهر هایی ساخته میشود. این یک روش بسیار آسان از چاپ روی پارچه است که حتی یک بچه نیز میتواند آن را انجام دهد. در گذشته در ایران از این روش برای چاپ انواع پارچه های نفیس استفاده میشده اما امروزه منسوخ شده است و تعداد کارگاه هایی که به این روش کار میکنند انگشت شمارند. از رنگ در فضاهای بریده شده ی درون شابلون استفاده میشود.